Viewed 54 times 1 Answers
0
خدمت ادمین های محترم الان ۲ روزه برای همسرم (اپلیکنت اصلی) کارسپاند لتر اومده برای من (همراه) نیومده جواب نهایی رو هم ندادن ۱۸ می سابمیت کردیم و ۲۸ می بایومتریک انقدددر تاخیر طبیعیه؟ بهد ما دیفر کردیم برای ترم زمستان و وبفرم زدیم برای آنکارا (دو هفته پیش)که ایمیل تایید براش نیومد کارسپاند اماا از اتاوا اومد آیا لازمه نامه دیفر رو برای اتاوا هم وبفرم بزنیم؟
2021-10-09 01:24:00 Canada ویزا #برای ترم زمستان
1 Reply
بله طبیعی هست.از چند ساعت تا چند هفته ممکنه فاصله کارسپاند و جواب باشه.ایمیل دیفر هم فکر نمی کنم زیاد مهم باشه که دوباره ارسال کنید.
2021-10-09 01:29:00

Similar Question:
#برای ترم زمستان

و من برای ترم زمستان امسال پذیرش مستر گرفتم که با توجه به شرایط قطعا باید دیفر کنم برای پاییز سال اینده، اولین زمانی که بتونم مدارکم رو برای ویزا سابمیت کنم کی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-08-31 06:20:00 #Canada [برای ترم زمستان] ویزا

برای ترم زمستان، احتمال پاس شدن، مدت زمانش و فرقی میکنه یا ؟ من برای این زمستان فردا دارم سابمیت میکنم
2021-09-02 02:52:00 #Canada [برای ترم زمستان] ویزا

داشتم: من پذیرش کالج برای ترم زمستان رو دارم و برای ویزا اقدام کردم که ریجکت شدم حالا میخوام ریسابمیت کنم آیا با همون پذیرش قبلی میشه ریسابمیت کرد؟ یا باید از کالج درخواست کنم که همون پذیرش رو با تاریخ جدید بهم بده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
2021-09-05 09:21:00 #Canada [برای ترم زمستان] ویزا

من امسال دانش آموز سال دوازدهم هستم، میخواستم بدونم میتونم برای ترم زمستان مدرسه رو در کانادا ادامه بدم؟ میشه با پدر و مادر رفت و هزینه اش چقدره؟ راجب شرایط اجازه کار خودم و خانواده ام و شرایط استفاده از خوابگاه ها، هم اگر توضیح بدید ممنون میشم.
2021-09-24 11:20:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا

خدمت ادمین های محترم گروه ممنون میشم راهنماییم کنید من از سال 91 تو شرکت گاز کار میکنم ولی قراردادم بصورت غیرمستقیم هست یعنی هرسال اداره گاز مناقصه برگزار میکنه و هرشرکتی که برنده بشه با ما قرارداد میبنده و درطول 9 سال با 3 شرکت قرارداد بستم _میخواستم بدونم آیا این موضوع میتونه تاثیر منفی در نظر آفیسر داشته باشه؟ چون فکر میکنه چه علتی داشته که این شخص هر چند سال یکبار با شرکت جدید قرارداد بسته و آیا نیاز هست از شرکت گاز بعنوان کارفرمای اصلی اشاره کنم(باوجود اینکه هیچ قرارداد و مدرکی از اداره گا
2021-09-18 22:49:00 #Canada

و ادمین های محترم خواهش میکنم ازتون ملتمسانه هرکس تجربه ای داره جواب بده پرونده اکسپرس اینتری که نامینیت نشده، رو باید در استادی پلن مطرح کرد؟ و اینکه این موضوع میتونه باعث ریجکتی بشه؟ البته من وسطای سابمیت وبدروا کرده بودم و اینکه تا ده شهرویور خودش اتومات اکسپایر میشد خیلی ممنونم
2021-09-09 07:08:00 #Canada

محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada

بچه كسي درباره ريسابميت ميدونه؟ من نامه بايو دارم ولي مدارك همسرم بدرستي سابميت نشده توسط شركت و الان ٢٣ روزه براش نامه بايو نيامده ، كلا توي فرمها براي همسرم درخواست بايو نكردن اگر وقت بايو من بگذره و من بخوام درباره سابميت كنم مدارك همسرم هم ميتونم جديد سابميت كنم و كزينه بايو رو براش فعال كنم؟
2021-09-01 17:32:00 #Canada